Waar zijn alle quiltwinkels in Europa??
Home

cosman.nl


Als quiltster ben je natuurlijk altijd, waar ter wereld je ook bent ... altijd op zoek naar de leukste lapjes ...... en natuurlijk de leukste quiltsters:) .... en omdat ik nog wel eens onderweg ben heb ik alle adressen van quiltwinkels van Europa in mijn TomTom gezet. Hoe ik hier aan kom ...?? Dat vertel ik jullie graag ... klik op onderstaande link. Ideaal gewoon .... nooit meer zoeken ... Je kunt per land aanklikken ... en mocht je geen TomTom hebben dan print je gewoon alle adressen van een bepaald land uit ... doe het in een klein mapje ...  stop het  in je tas .... om nooit meer te vergeten ...!!!

Mochten er Quiltsters hun quiltwinkel missen....geef het door. Laat een berichtje achter met het juiste adres dan zorg ik ervoor dat het op de juiste plaats komt.
Aan gezien ik regelmatig in Oostenrijk kom zou dat voor mij een erg waardevolle aanvulling  zijn. Er zijn vast veel meer dan die er nu opstaan...

Waar zijn de quiltwinkels in Europa?

Op deze website vind je de quiltwinkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Spanje/a>, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Klik op één van de landen om de betreffende quiltwinkels op de kaart te zien. Als je liever een afdrukbare lijst van de winkels per land hebt, dan kan dat ook: dit zijn de lijsten van Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden.Veel Plezier!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten